Enquête woonwensen voor Brugge

Enquête woonwensen

29 oktober 2019

Een woning vinden in de stad die aan de woonwensen voldoet en daarbij ook nog eens betaalbaar is, verloopt niet altijd gemakkelijk.

De stad Brugge wenst een zicht te krijgen op de woonvraag en de woonrealiteit van huishoudens die wensen in Brugge te wonen. De stad laat daarover een studie uitvoeren door onderzoekers van de KU Leuven. Het onderzoek zal daarbij inzichten aanleveren over het woonbeleid van de stad.

Met dit doel voor ogen werd een vragenlijst opgesteld die gericht is naar personen die ofwel nog op zoek zijn naar een woning in Brugge, of die recent (in loop van de voorbije twee jaar) in Brugge of naar Brugge zijn verhuisd. Deze verhuizers of zoekers kunnen nuttige informatie leveren over wat zij precies zoeken of zochten en de eventuele obstakels om hun woning in Brugge te vinden. 

Indien u bezig bent met een zoektocht naar een woning of als u deze achter de rug heeft, dan nodigen wij u uit om aan deze enquête deel te nemen.

https://hiva.kuleuven.be/lime/woonwensen-Brugge

Alle verzamelde informatie zal uitsluitend in het kader van dit onderzoek worden gebruikt en niet worden doorgegeven aan derden, dus ook niet aan de stad Brugge. De universitaire instelling staat garant voor een correcte en anonieme analyse van uw antwoorden.

U kan deze enquête invullen tot 22/11/2019.